Officiellt: Özcan Melkemichel tar över Djurgården

Officiellt: Özcan Melkemichel tar över Djurgården

Melkemichel ny tränare i Djurgården

På torsdagseftermiddagen står det klart att den före detta AFC United-tränaren nu tar över Djurgården och skriver på ett tvåårskontrakt med option på ännu ett år.

Özcan Melkemichel är ny tränare i Djurgården, det bekräftar huvudstadsklubben under torsdagen och den föredetta Syrianska och AFC United-tränaren kommer leda laget under de två kommande säsongerna. Melkemichel säger själv till klubbens hemsida att det är en ära att få träna i Djurgården.

– Att få jobba i en sådan förening som Djurgården är ju först och främst en ära och sedan ser jag självklart jättestora möjligheter. Det finns en stark organisation, bra spelarmaterial och fantastiska förutsättningar så den här chansen är något man drömt om som tränare, säger han och fortsätter:

– Det är ett mål jag har att göra de här resorna och jag kommer att göra allt som jag kan för att det blir en resa uppåt med Djurgården också. Jag är övertygad om att jobbar man hårt för någonting och har en plan för hur det ska gå till så uppnår man det. Jag vill visa vad jag tror mig kunna göra med den här föreningen och det är att vinna någonting och framför allt att vara med i toppen av Allsvenskan. Det är det som har lockat mest, men även supportrarna och de värden som Djurgården står för har spelat sin roll i beslutet också.

Det pratades ganska länga om vem som skulle bli ny tränare i Djurgården och nu är alltså det hela över.

SE ÄVEN: Djurgårdens IF löner & lönelista 2016!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply