Uppgifter: Pepe förlänger med Real Madrid

Uppgifter: Pepe förlänger med Real Madrid
bet365

Mittbacken kan avsluta karriären i Madrid

Real Madrids mittback Pepe har efter tio säsonger i klubben kommit att bli något av en ikon och veteranröst i laget, och som det ser ut kommer portugisen att förlänga sitt kontrakt med Los Blancos, något som skyndas på efter att Madrid fått sitt transferförbud.

Det pågår diskussioner och förhandlingar mellan den portugisiske mittbacken Pepe och Real Madrid över en kontraktsförlängning vilket skulle betyda att mittbacken stannar i klubben till juni 2019 rapporterar Marca. Detta innebär att Pepe skulle komma att vara 35 år gammal när kontraktet löper ut.

FIFA har gett ett transferförbud till de båda huvudstadsklubbarna Atletico Madrid och Real Madrid, vilket kommer att innebära att klubbarna inte kommer kunna värva några spelare under två transferfönster. Detta sägs dock inte komma att påverka denna specifika situation särskilt mycket, då ledningen redan hade planer på att förlänga mittbackens tid i klubben, även om den nuvarande situationen gör att det är lite mer bråttom att se till att komma fram till en överrenskommelse. Pepes nuvarande kontrakt sträcker sig till juni 2017, vilket innebär att från och med den 1 januari kan andra lag börja buda på spelaren.

Det är dock försvararens intentioner, vilket han har gjort klart flertalet gånger efter att ha blivit ifrågasatt, att stanna i Madridklubben för den närmaste framtiden under den senare perioden av sin karriär.  Numera anses portugisen vara något av en veteran i omklädningsrummet och efter 10 säsonger i klubben är det inte mer än rätt. Pepes ledarskap och tillgivenhet till klubben har gjort honom till en populär symbol för Madridsupportrarna under de senare åren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply