Milan och Sevilla överens om Rami

Adil Rami är snart en Sevilla-spelare

Sevilla bekräftar under onsdagskvällen på sin hemsida att man är överens med Milan om en övergång gällande den franske mittbacken Adil Rami. 29-åringen kommer att läkarundersökas av den spanska klubben nästa vecka innan övergången blir officiell.

Sevilla rustar inför den stundande säsongen. På onsdagskvällen gick man ut med ett pressmeddelande på sin officiella hemsida gällande en överenskommelse med Milan om en spelarövergång. Spelaren i fråga är den franske mittbacken Adil Rami som snart kommer att skriva på för den spanska klubben. Man skriver i pressmeddelandet att övergången kommer bli officiell under nästa vecka efter att den 29-årige fransosen, som för tillfället befinner sig på semester, gjort klart den obligatoriska läkarundersökningen. Rami väntas skriva på ett fyra år långt kontrakt med de regerande Europa League-mästarna.

Rami startade sin professionella karriär i Lille hemma i frankrike innan han flyttade till Spanien och Valencia under 2011, där han hade ett par lyckosamma säsonger. Sedan gick flyttlasset vidare till Italien och Milan för den landslagsmeriterade mittbacken. Och nu, efter en och en halv säsong i Italien, väntas Rami återigen flytta tillbaka till Spanien för spel med Sevilla.

I pressmeddelandet står ingen övergångssumma för mittbacken, men enligt transfermarkt.com har han ett värde på 4,2 miljoner euro. Ramis kontrakt med Milan går ut 2017

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply