Managern: ”Milan i pole position för Luiz Adriano”

Tränaren bekräftar att Milan leder jakten på stjärnan

Den italienska storklubben Milan kan sitta i en guldsits gällande Luiz Adriano. Enligt Shakhtar Donetsks manager Mircea Lucescu ska nämligen Rossoneri ligga i pole position för den brasilianske stjärnan.

Milan är på jakt efter nya stjärnor och en av dessa är den brasilianske stjärnan i Shakhtar DonetskLuiz Adriano. Spelaren som i dagsläget står under ett kontrakt som löper ut redan i december med den ukrainska storklubben, har dessvärre för Rossoneris del länkats ihop med flertalet andra storklubbar ute i Europa, bland annat Fenerbahce och Roma.

”Inget hände med Roma”

Därför får vi nu se klubbens manager, Mircea Lucescus kommentarer gällande transfersituationen för spelaren som positiva för Milans del. De sägs nämligen ligga bäst till för tillfället.
– Rossoneri är i pole position för tillfället, det finns inget med Roma. I januari hände ingenting heller, vi kunde inte nå en affär med Roma, som ville ta in honom på lån. Roma insisterade inte så hans uppmärksamhet gick någon annanstans, säger den forne Inter-tränaren till TeleRadioStereo.
– Han skulle hjälpa klubben om han kom accepterade att flytta, alla lider av den nuvarande oklara situationen, men det är samtidigt bara rätt att han själv bestämmer sin framtid. Al-Ahli och Fenerbahce har båda erbjudit åtta miljoner euro, men Luiz Adriano accepterade inte deras erbjudanden.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply