Uppgifter: Klubbarna överens om Paul Pogba

Barcelona uppges värva Juventus-stjärnan — efter fotbolls-EM

Den franske landslagsmittfältaren samt Juventus-stjärnan Paul Pogba är ett hett ämne. Nu kommer spansk media med uppgifter om en överenskommelse med Barcelona mellan parterna. Samtidigt ska ett bud ha nobbats.

Jakten på Paul Pogba fortsätter att vara ett hett ämne för diverse storklubbar ute i Europa. Den just nu hetaste klubben i slaget om fransmannen verkar däremot vara den spanska ligamästaren Barcelona, som dessutom besegrade fransmannens klubblag Juventus i Champions League-finalen tidigare i våras.

”Överens om stjärnan”

Ett möte ägde rum tidigare idag mellan Juventus och Barcelonas respektive direktörer i Milano gällande fransmannen, och efter det har nu rapporter flödat i spansk media gällande stora framsteg för katalanerna. Enligt bland annat Mundo Deportivo ska nämligen klubbarna kommit överens om att låta stjärnan gå till Barcelona, men först efter nästa sommars fotbolls-EM. En utgång som var eftersträvad av både Bianconeri och stjärnan själv, enligt tidigare rapporter.

”Bud värt 80 miljoner euro”

Däremot har även Juventus-direktören Giuseppe Marotta, kort efter mötet mellan parterna, intervjuats av Gazzetta dello Sport och där avslöjats att ett bud ska ha lagt av katalanerna.
– Ja, vi har fått ett bud på 80 miljoner euro. Men jag kan bekräfta att vi inte kommer att sälja Pogba, säger Giuseppe Marotta till den italienska tabloiden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365