Så mycket ska City lägga på Isco i sommar

Real-mittfältaren en het vara för Manchester City – så mycket ska The Citizens erbjuda La Liga-giganten i sommarens transferfönster.

Att Real Madrids 22-årige mittfältare är eftertraktad, är sedan gammalt. Han är snart uppe i 100 framträdanden för Los Blancos A-lag och går ständigt från klarhet till klarhet, vilket också innebär att intresset från Europas största klubbar ständigt växer.

Kontraktet med den spanska huvudstadsklubben är skrivet till juni 2018, men om han blir kvar så länge är desto mindre säkert. Transfermarkt värderar den 22-årige Benalmadena-sonen till 45 miljoner euro, och om han kommer att lämna Madrid under sommaren, kan Manchester City mycket väl bli hans nästa klubbadress.

Spanska AS skriver nämligen att City har trappat upp sitt intresse för den unge landslagsspanjoren. Då David Silva kan bli borta en längre tid – och, enligt rykten, kanske till och med lämna klubben – söker The Citizens efter förstärkningar på mittfältet. Den spanska källan uppger att klubben kommer att erbjuda de 45 miljoner euro han värderas till, under sommarens transferfönster.

Om City har fört dialog med spelaren, hans agent eller Real Madrid, framgår inte.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply