Real Sociedad vill värva Alexander Isak i sommar

Real Sociedad vill värva Alexander Isak i sommar

Isak till La Liga?

Alexander Isak har slagit igenom under våren då han varit utlånad till Willem II. Nu kan han lämna för spel i Real Sociedad.

Alexander Isak hade ingen lyckad tid efter flytten från AIK till Borussia Dortmund. Det blev väldigt sparsamt med speltid för anfallaren som i vintras lånades ut till Willem II i den holländska ligan. Där gick det desto bättre och nu sägs Borussia Dortmund ha siktat in sig på att sälja Isak till högstbjudande då man inte räknar med svensken till nästa säsong.

Nu kommer uppgifter om att flera klubbar är intresserade av 19-åringen och att en affär kan komma att bli av i sommar. Enligt spansk press ska nämligen Real Sociedad vara väldigt intresserade av en värvning. Det är lokaltidningen Diario Vasco som skriver om den blåvita klubbens intresse att köpa loss Isak.

Real Sociedad hade den gångna säsongen ingen lyckad tid då man slutade på nionde plats och hade flera tveksamma insatser under seriens gång. Det baskiska laget slutade på nionde plats och kommer värva in flertalet spelare under sommaren för att försöka ta en Europa League-plats nästkommande säsong.

Det återstår även att se om Real Sociedad kommer kunna betala Alexander Isaks lön.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply