Moyes öppen för återkomst i Manchester United

David Moyes har haft det tufft sedan han lämnade Everton för att ta över Manchester United efter Sir Alex Ferguson. Men Moyes själv ångrar inget – och är själv öppen för en comeback efter Louis van Gaal. – Om jag skulle ta över United igen? Ja, självklart.

David Moyes tid i Manchester United blev nog inte riktigt vad skotten hade tänkt sig. Tränaren tog över efter legendariske Sir Alex Ferguson och hans avslutande förstaplats i ligan, men lyckades inte riktigt förvalta arvet som det var tänkt. Säsongen slutade i besvikelse med en sjundeplats i ligan och Moyes själv sparkades redan ett par omgångar innan säsongen var över. Nyligen fick 52-åringen även sparken från sin nya klubb Real Sociedad efter två mindre lyckade säsonger.

Ångrar ingenting

I en intervju med BT Sports pratar David Moyes nu ut om tiden i Manchester United. Han menar på att han inte ångrar någonting trots den våg av hån och kritik han fick emot sig. Men riktar även en del kritik mot klubben i intervjun. – Min bild var att jag kom till en klubb som tar hand om sina tränare. Att även när saker inte riktigt fungerar får du tid på dig. Jag tror alla visste att det behövde ske förändringar efter Ferguson, men jag hann inte genomföra dem under tio månader, säger han i programmet The Clare Balding Show.

Öppen för comeback

Efter David Moyes har Louis van Gaal tagit över rodret på Old Trafford. Resultaten har varit varierande och under den senaste tiden har laget varit inne i en rejäl formdipp. United har inte vunnit på knappt två månader och rapporter om att van Gaals tid i klubben kan vara slut har börjat sippra ut. Hittills har det mest handlat om Jose Mourinho som efterträdare, men Moyes själv är öppen för alla förslag. – Om jag skulle ta över United igen? Ja, självklart.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply