Real Madrid hoppas på Miralem Pjanic

Real Madrid, Barcelona och Bayern München jagar Pjanic

Miralem Pjanic har de senaste säsongerna tagit steget upp i den absoluta toppen av Serie A med sitt spel på AS Romas mittfält. Nu kan bosnierna vara nära att ta ytterligare ett steg i karriären. Real Madrid ska enligt Marca vara beredda att betala utköpsklausulen för att att få loss honom.

Den spanska huvudstadsklubben är enligt Marca återigen på jakt efter förstärkningar till det redan konkurrenskraftiga mittfältet. Högst upp på Florentio Perez önskelista finns enligt tidningen AS Romas Miralem Pjanic som också dragit på sig intresse från Bayern München och största rivalen FC Barcelona. Enligt den Madrid-baserade tidningen ska kontakt ha tagits med Pjanic och det ska ha mötts med positiva tongångar från spelaren.

Pjanic föredrar Real

Bosniern ska själv helst vilja flytta till Real Madrid, men samtidigt meddelat att det är den klubb som först löser ut honom från hans utköpsklausul på 45 miljoner euro som kommer vinna dragkampen. En dragkamp som alltså främst kommer hållas mellan de två spanska giganterna och Bayern München.

Beslut tas inom närmsta dagarna

Pengar brukar dock inte vara något problem för Real Madrid och Florentino Perez ska i den här affären vara villig att betala de pengar som krävs för att säkra 25-åringen som är huvudmålet för klubben det här transferfönstret. En affär med frisparksspecialisten tros enligt italiensk media om den blir av ske snart, då ett beslut förväntas tas inom de närmsta dagarna.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply