bet365

Milan ger inte upp Illarramendi

AC Milan tror sig kunna ta upp kampen om att värva Real Madrids mittfältare Asier Illarramendi innan transferfönstret stänger.

Mycket lutar är att Asier Illarramendi kommer att lämna Real Madrid och framförallt ska Liverpool och Real Sociedad vara vara de som är intresserade. Spelaren som aldrig lyckats ta en plats i det spanska huvudstadslaget sägs vilja lämna i sommar då Rafael Benítez inte räknar med honom denna säsong.

Det är dock inte bara Liverpool och Real Sociedad som sägs göra upp om spelaren. Under onsdagsmorgonen skriver La Gazzetta dello Sport att Silvio Berlusconi ska ha tänkt efter förlusten mot Fiorentina i debuten. Tidigare har man inte lyckats knyta till sig Roberto Soriano från Sampdoria och nu sägs Milans ägare vara redo att betala 10 miljoner euro för att värva Asier Illarramendi.

Överens med Real Sociedad

Det kommer inte bli lätt för Galliani att värva spelaren till Milan, för ett par dagar sen rapporterade flera spanska medier att spelaren har en muntlig överenskommelse med spanjoren för att återvända till San Sebastián. Real Sociedad sägs bara beredda att betala 17 miljoner för spelaren efter att ha accepterat ett lån med obligatorisk köpoption.

Asier Illarramendi kom till Real Madrid 2013 efter att ha skrivit på ett sexårskontrakt

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply