Diego Forlán: ”Hade varit bra med flytt för Alexander Isak”

Diego Forlán: "Hade varit bra med flytt för Alexander Isak"

Den tidigare anfallsstjärnan Diego Forlán säger till Fotbollskanalen att det varit en bra för Alexander Isak att lämna för spel i en större klubb. Förslagsvis FC Barcelona.

Efter en svår period i Borussia Dortmund lånades Alexander Isak ut till Willem III där det blev succé. Efter säsongen blev det en flytt till spanska Real Sociedad där succén fortsatt och det har blivit mål mot både Real Madrid och Barcelona för den svenske landslagsanfallaren. Nu säger Diego Forlán att det hade passat 20-åringen att flytta till Barcelona och Campo Nou.

– Kopplas man ihop med en så pass stor klubb som Barcelona så är det alltid ett gott tecken. Det vore så klart bra för honom om han fick den chansen. Just nu spelar han och gör det väldigt bra i ett bra lag, säger Forlán till Fotbollskanalen och fortsätter:

– De har en bra säsong och kan vinna en titel (Sociedad är i cupfinal mot Bilbao) och ta en Champions League-plats, så han är redan nu i ett bra lag. Kommer det ett bra erbjudande och det är Barcelona så är alla glada, det vore självklart en bra flytt för honom.

La Liga drar igång ikväll klockan 22:00 med derbyt mellan Sevilla och Real Betis.

SE ÄVEN: Uppgifter: Chelsea öppnar plånboken för Kai Havertz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply