”Den som erbjuder vad Atlético kräver kan värva min son”

"Den som erbjuder vad Atlético kräver kan värva min son"

Ryktena kring Thomas Partey och en flytt till Arsenal blir allt mer intensiva. Nu uttalar sig spelarens pappa att den som aktiverar spelarens klausul värvar honom.

Thomas Partey har växt ut till en av Diego Pablo Simeones stöttepelare under säsongen. Ghananens fina insatser har gjort att andra klubbar fått upp ögonen för mittfältaren för mittfältaren. Nu säger spelarens pappa, Jacob Partey, enligt den ghananska radiokanalen SilverFM att det finns en chans att spelaren lämnar Madrid i sommar. Detta om hans utköpsklausul aktiveras.

”Min sons nuvarande klubb har satt in en utköpsklausul i kontraktet med honom. Det betyder att vilken klubb som helst som visar intresse kan värva honom”, säger Jacob Partey enligt radiokanalen och fortsätter:

– Oavsett om det är Arsenal eller något annat lag som uppfyller kraven kan de värva min son, som det ryktats om i media. Jag ringer alltid min son och han är nu så pass gammal att han får bestämma själv om han vill flytta. Jag kommer stötta hans beslut och det nya laget han väljer att flytta till, avslutar Jacob Partey.

Thomas Partey har kontrakt med Atlético Madrid till och med sommaren 2023 och en utköpsklausul på 50 miljoner euro.

SE ÄVEN: Diego Forlán: “Hade varit bra med flytt för Alexander Isak”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply