Adnan Januzaj nära flytt till Real Sociedad

Adnan Januzaj nära flytt till Real Sociedad

Real Sociedad detaljer från Januzaj-värvning

22-åringen som inte ingår i Manchester Uniteds planer för den kommande säsongen är nu nära att skriva på för Real Sociedad i den spanska högstaligan.

Det har inte varit några lätta år för Adnan Januzaj sen ankomsten till Manchester United. Efter att inte ha lyckats slå sig in i startelvan på Old Trafford samtidigt som lånesejourerna inte gått som förväntat. Januzaj har nu tillhört den engelska storklubben under sex säsonger, vara fyra på seniornivå men nu är han endast detaljer från att lämna för spel i La Liga.

Enligt flera brittiska medier kommer Adnan Januzaj lämna Manchester United för spel i Real Sociedad den kommande säsongen. Den baskiska klubben kommer köpa loss belgaren för en summa på närmare 11 miljoner euro men det är fortfarande oklart hur länge spelarens kontrakt med La Real kommer sträcka sig.

Adnan Januzaj nära flytt till Real Sociedad

United kan snuvas på Morata – av Chelsea

Vid flera tillfällen har det ryktats om att Álvaro Morata är på väg att flytta till Manchester United. Nu får klubben konkurrens. Chelsea utmanar United i jakten på Real Madrids anfallare, uppger Daily Mirror.

Chelsea planerar att lägga ett bud på spanjoren. Roman Abramovich är villig att spendera 70 miljoner pund för att få Real Madrid att släppa 24-åringen.

Londonklubben vill plocka in Morata som ersättare för Diego Costa. Den sistnämnda är inte längre önskvärd på Stamford BridgeAntonio Conte vill satsa på andra anfallare och där tror han att Morata skulle vara ett perfekt alternativ.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply