Uppgifter: Real Madrids supertrio förlänger

bet365
Uppgifter: Real Madrids supertrio förlänger
bet365

Efter många spekulationer

Real Madrid har jobbat på att förlänga med flertalet av sina stjärnspelare och kommer inom de kommande veckorna att kunna presentera bland annat Cristiano Ronaldos, Gareth Bales och Keylor Navas nya kontrakt.

Framtiden för Real Madrids världsstjärnor Cristiano Ronaldo och Gareth Bale har under en tid diskuterats, då de båda ännu inte har skrivit på några nya kontrakt och framförallt den portugisiske anfallarens framtida destination har varit omtalad. Det har talats om att han kan komma att lämna Real och bland annat den gamla klubben Manchester United har varit uppe på tapeten.

Spanska mediet Cadena Cope skriver nu att de båda viktiga stjärnorna har sina kontrakt underskrivna och klara. De båda skall ha suttit i förhandlingar för att sedan skriva under. Ronaldos nya kontrakt sträcker sig till 2021. Ronaldo har spelat i Madridklubben sedan 2009 och har spelat 354 mål för klubben och har gjort 367 mål. Gareth Bale anlände till klubben 2013 från engelska Tottenham.

Flertalet andra spelare har även de talat med klubben om en framtida förlängning. Bland annat mittfältsdirigenterna Toni Kroos och Luka Modric är aktuella för att förlänga med klubben, än så länge är de enbart i diskussionsfasen och försöker finna ett datum för att skriva under de nya kontrakten. Även Pepe kommer att nästa vecka tala om en förlängning.

Även Keylor Navas har expanderat och förlängt sitt kontrakt. Det sägs vara något som blev överenskommet för ett år sedan och målvaktens nya kontrakt är redan en realitet, det rör sig om ett treårskontrakt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365