Uppgifter: Real Madrid kan släppa Luka Modric

Uppgifter: Real Madrid kan släppa Luka Modric

Modric kan lämna Real Madrid

Den kroatiske mittfältaren har inte haft någon vidare bra säsong med Real Madrid. Nu sägs klubben ha gått med på att låna Modric lämna.

2018 vann Luka Modric priset som världens bästa fotbollsspelare. Han fick då ta emot Ballon d’Or som delas ut av France Football. Kandidaterna för 2019 års omröstning har tidigare blivit officiella. Nu är Modric den enda spelaren i historien som vunnit priset, utan att bli nominerad året efter. Kroatens år har varit långt ifrån det han presterade under 2018 och i Real Madrid är man inte nöjda med mittfältarens prestationer.

Nu skriver italiensk press att Luka Modric kommer lämna den spanska huvudstadsklubben efter säsongen. Det är Calciomercato.com som skriver att varken Zinedine Zidane eller Florentino Pérez inte har kroaten i sina planer inför 2019/2020.

Real Madrid ska vara villiga att släppa Modric i vinter. Detta för drygt 10 miljoner euro. Kroaten sitter nämligen på ett utgående kontrakt och skulle i annat fall lämna gratis efter säsongen.

Enligt samma site ska AC Milan vara den klubb som har bäst chans att knyta till sig Modric. Milan ska nämligen vara kroatens favoritklubb sedan barnsben.

Mittfältaren ska vara beredd att sänka lönen för en flytt till San Siro. Milan har dock inte gett grönt ljus för en affär, än.

SE ÄVEN: Uppgifter: Real Madrid letar efter ersättare till Luka Modric

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply