Uppgifter: Real Madrid letar efter ersättare till Luka Modric

Uppgifter: Real Madrid letar efter ersättare till Luka Modric

Vem ersätter Luka Modric?

Real Madrid är ute efter att ersätta kroaten som fyller 34 senare i år och nu har två namn kommit upp som favoriter.

I slutet av 2018 stod det klart att Luka Modric blev årets vinnare av Ballon d’Or och vann priset som världens bästa fotbollsspelare. Modric är inne i en av sina bästa perioder som fotbollsspelarem en då kroaten börjar bli till åren har nu Real Madrid satt igång jakten på en ersättare till mittfältsstjärnan. Det har pratats om flera namn som kan ersätta Modric och nu skriver spansk press om två spelare som är favoriter till att ta över platsen på mittfältet.

Det är El Mundo som skriver att Real Madrid vill ersätta Modric genom att hämta in antingen Christian Eriksen eller Eden Hazard till sommaren. Då Modric troligen inte kommer spela speciellt många år till på Estadio Santiago Bernabéu vill marängerna redan nu se till att ha en ersättare klar och det är alltså dessa två namn som klubbledningen siktat in sig på.

Prislappen för Eden Hazard ska enligt Daily Star ligga på 112 miljoner euro. Christian Eriksen skulle kosta runt 225 miljoner euro att köpa loss från kontraktet med Tottenham Hotspur.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Real Madrids stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply