Uppgifter: Mbappé har bestämt sig för att lämna Monaco

Mbappé lämnar Monaco

Enligt fransk press har spelar ju tagit ett slutgiltligt beslut och lämnar Monaco i sommar. Fransmannen ser med största sannolikhet ut att skriva på för Real Madrid.

Tidigare har vi rapporterar om att Real Madrid och Monaco är överens om en övergång för Kylian Mbappé. Transfersumman ska ligga på 180 miljoner euro och nu ska en potentiell affär tagit ett stort steg mot att bli verklighet. Enligt de båda trovärdiga källorna Le10Sport och L’Equipe har Kylian Mbappé bestämt sig för att lämna klubben från furstendömet i sommar.

Skulle Mbappé vilja spela i Real Madrid den kommande säsongen är allting klart. De båda klubbarna är nämligen redan överens och den spanska huvudstadsklubben skulle betala 160 miljoner euro plus 20 miljoner i bonusar för att värva 18-åringen.

Uppgifter Mbappé har bestämt sig för att lämna Monaco

En flytt till Estadio Santiago Bernabéu ser ut att bli av, men det finns fortfarande flertalet alternativ för Kylian Mbappé att välja mellan i sommar. Tidigare har även Manchester City och Barcelona varit med i kampen om talangens signatur men det är oklart om de fortfarande är villiga att betala vad som krävs för att köpa loss spelaren.

Enligt spanska MARCA ska City och Barcelona inte vara lika intresserade av en värvning och nästan allt pekar på att han spelar i Real Madrid nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply