Uppgifter: Alvaro Morata på väg till Arsenal?

Uppgifter: Alvaro Morata på väg till Arsenal?

Även Chelsea är mycket intresserade

Real Madrids unge och mycket lovande anfallare Alvaro Morata sägs inte trivas i klubben och får inte någon speltid, vilket har uppmärksammats av Arsenal och Chelsea, och om Karim Benzema stannar i Madrid har klubben sagt att han kan gå.

Alvaro Morata återvände från Juventus till Real Madrid så sent som i somras, men trots att klubben betalade en kraftig summa för att lösa ut anfallaren har det inte blivit som någon part hoppades, då den spanske anfallaren inte har fått spela så mycket som han velat, och det har enbart blivit sex stycken matcher från start sedan han återvände till La Liga, detta då Morata befinner sig bakom Karim Benzema i hierarkin i den spanska storklubben. Trots den oregelbundna speltiden har Morata nätat nio gånger redan.

Detta har naturligtvis skapat rykten om att den unge och mycket talangfulle anfallaren kan komma att lämna, och tidigare har både Arsenal och Chelsea kopplats ihop med en flytt för anfallaren, men för att Morata skall tillåtas att flytta måste Madrid-klubben veta att Benzema stannar kvar, detta rapporterar Metro. Benzema skall ha fått lukrativa erbjudanden från den kinesiska superligan och sägs överlägga huruvida han kommer att nappa på ett sådant erbjudande eller stanna kvar i Madrid, vilket är direkt avgörande för Moratas framtid.

Madrid-klubbens president Florentino Perez uppges ha sagt att ”om vi får 60 miljoner euro för dig kan du lämna imorgon”, och presidenten skall inte vara glad för Moratas attityd.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365