Tottenham ”galna” i Isco

bet365

Vill lägga beslag på Real Madrid-spelaren

Ryktena om att Tottenham Hotspurs vill värva Madrid-spelaren Isco blir allt fler och nu rapporterar till och med spanska medier att Tottenham är ”galna” i att värva spanjoren och väntas försöka göra det redan i januari-fönstret.

Valencia-fostrade Isco har inte haft en rolig säsongsinledning i Real Madrid. Utebliven speltid har fått honom att förbereda sig på en flytt från den spanska huvudstaden. 

Först och främst har mittfältarens gamla klubb, Malaga, visat intresse. Men även José Mourinho och Manchester United har varit benägna att lägga ett bud på 24-åringen. Då var det tänkt att han skulle ersätta Wayne Rooney i Manchester-laget.

Spurs med starkast intresse

Real Madrid har inte bekräftat att de är redo att släppa Isco, men enligt spansk media verkar det ändå vara nära en flytt till London och Tottenham för spanjoren. Marca skriver under söndagseftermiddagen att Tottenham, enligt anonyma källor från Real Madrid, visat ett ”galet” intresse att lägga beslag på Real Madrid-spelaren.

Samma tidning påstår även att Tottenham Hotspurs argentinske tränare, Mauricio Pochettino, ska vara en beundrade av den spanske mittfältaren sedan flera år tillbaka och därför bevakat honom noggrant.

Isco själv har inte kommenterar uppgifterna rörande en flytt till Premier League, men har tidigare sagt till spansk media att hans främsta mål är att försöka spela sig in i Real Madrids startelva. Men om inte det är möjligt är han dock beredd på att lämna klubben.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply