Sergio Ramos mardrömsbesked – borta från spel en månad

Sergio Ramos mardrömsbesked - borta från spel en månad

Ramos skadad i spanska vinsten

I matchen mot Albanien under söndagskvällen drog Sergio Ramos på sig en knäskada och blir enligt spansk press borta från spel i drygt fyra veckor.

I helgen stod det klart att James Rodríguez var tvungen att lämna landslagssamlingen inför Colombias två matcher mot Paraguay och Uruguay under det pågående landslagsuppehållet. Det var stora skriverier i spansk press huruvida mittfältaren skulle ha åkt till Sydamerika eller inte men tillslut återvände han till den spanska huvudstaden utan att ha spelat en enda minut.

Nu kommer ett nytt besked som Real Madrid-fansen inte vill höra. Lagets mittförsvarare tillika kapten Sergio Ramos har nu dragit på sig en knäskada, detta under söndagens VM-kvalmatch mot Albanien. Försvararen kommer att åka till Madrid under måndagsförmiddagen för att genomgå tester med Real Madrids läkarteam och därefter inleda den återhämtningsplan som gäller för att Ramos ska vara tillbaka till derbyt mot Atlético Madrid den 20 november.

Sedan tidigare är även mittfältaren Casemiro skadad och denna säsong har man åkt på skador på flera spelare, bland annat Benzema, Coentrao, Marcelo och Modric.

Källa: MARCA

SE ÄVEN: ”Real Madrids problem är Cristiano Ronaldo”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply