Real vill förlänga med ytterbackarna

bet365

Real Madrid ska enligt uppgifter vilja förlänga kontrakten med två av sina ytterbackar så snart som möjligt.

Marcelo kom till Real Madrid januari 2007 och har sedan dess successivt jobbat sig in i startelvan. Nu är han en av de mest självklara namnen i den spanska storklubbens startelva. Det har bland annat gjort att klubbens andre vänsterback Fabio Coentrao hamnat i frysboxen och inte alls fått så mycket speltid. Marcelo har just nu kontrakt till och med 2018.

Dani Carvajal är uppvuxen i Reals ungdomsakademi men hade en sejour i Bayer Leverkusen innan han köptes tillbaka till huvudstaden sommaren 2013. Hans närvaro har gjort att Alvaro Arbeloa hamnat i frysboxen. Men nu när Danilo kommer till klubben i sommar blir det svårare för Carvajal, och ännu svårare för Arbeloa. En fråga många ställer sig är vem som kommer få mest speltid av Reals högerbackar. Carvajal har just nu kontrakt till och med sommaren 2019.

Klubben vill förlänga med båda

Trots att både Marcelo ocg Carvajal har långt kvar på kontrakten så ska nu klubben vilja förlänga kontrakten med spelarna enligt Sky Sports. Spanjorens kontrakt ska enligt Sky Sports bara förlängas med ett år vilket skulle hålla honom i klubben till och med sommaren 2020 samtidigt som klubben vill förlänga brassen kontrakt med hela tre år. Det skulle hålla honom i klubben till och med sommaren 2021. Vad som händer med Marcelo, Carvajal och dessa kontraktsförlängningar återstår dock att se.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply