Real Madrid vill inte värva David De Gea

Real Madrid vill inte värva David De Gea

Har förtroende för Keylor Navas

Real Madrid har fullt förtroende för Keylor Navas och vill inte längre värva David De Gea från Manchester United, uppger Marca.

Manchester Uniteds målvakt David De Gea har länge kopplats ihop med Real Madrid. Hösten 2015 var det ytterst nära en flytt, men ett Pappersstrul gjorde att Real Madrid missade en värvning. Efter det har det spekulerats om att spanjoren skulle vara på väg till Santiago Bernabeu den här sommaren istället, och det har hävdats att han är Real Madrids första mål i sommar. Nu verkar det som att den spanska storklubben har ändrat inställning.

Enligt Marca har Real Madrid beslutat sig för att man inte kommer att försöka värva Manchester Uniteds stjärnmålvakt i sommar. Det sägs att klubbens nuvarande målvakt Keylor Navas har klubbledningens fulla förtroende, och därför tycker man att det vore onödigt att värva De GeaNavas har gjort flera stabila insatser i år, vilket gör att ledande personer i Real Madrid anser att han har vad som krävs för att vara klubbens förstamålvakt.

Även om De Gea inte längre är intressant för Real Madrid finns det andra klubbar som vill värva honom. För en vecka sedan ryktades det om att PSG jagar David De Gea. Det har lett till att den engelska klubben har börjat kollat upp möjligheten att värva en ny målvakt om De Gea skulle försvinna. Bland annat har det sagts att Manchester United är intresserade av Marc-Andre ter Stegen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply