Real Madrids först mål i sommar: David De Gea

Real Madrids först mål i sommar: David De Gea

David De Gea ansluter till Real Madrid i sommar?

Efter att ha förlorat sin tredje raka hemmamatch mot Atlético i ligaspelet börjar Real Madrids klubbledning nu att sätta igång med arbetet inför transferfönstret i sommar.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige rapporterat om att David De Gea är överens med Real Madrid och att målvakten flyttar i sommar. Något som dock inte sägs vara hundra procent klar är överenskommelsen mellan Real Madrid och Manchester United, i alla fall inte vad som läckt ut.

Denna säsong har Real Madrid endast chans att vinna UEFA Champions League efter att man ligger 12 poäng bakom FC Barcelona La Liga-tabellen samtidigt som man är utslagna ur Copa del Rey på grund av att man spelat med en avstängd spelare. Varken spelet eller resultaten har heller stämt för den spanska huvudstadsklubben som nu blickar framåt mot sommaren för att förstärka truppen inför säsongen 2016-2017.

Flera nummer finns på klubbens intresselista men det som står långst upp sägs vara den före detta Atlético Madrid-målvakten David De Gea. Enligt spanska medier ska Real Madrid inte vilja vänta till sista dagen på transferfönstret för att värva målvakten och riskera att hamna i samma situation som förra sommaren då Real Madrid missade De Gea på grund av pappersstrul.

Den stora förloraren i det hela är Keylor Navas som under säsongen visat sig vara en väldigt bra målvakten. 29-åringen kommer med största sannolikhet att gå i motsatt riktning om en affär blir av.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply