Raphael Varane: ”Jag ser ingen anledning att lämna Real Madrid”

bet365

Mittbackstalangen vill stanna i Madrid

Raphael Varane har ryktats bort från Real Madrid ett tag då klubben påståtts vilja köpa in storstjärnor på mittbacksplatsen. Men fransmannen ser ändå inga anledningar till att lämna laget.

När Zinedine Zidane höll till i Real Madrids B-lag, även känt som Real Madrid Castilla, fick han upp ögonen för en ung, talangfull mittback från Frankrike. Den nuvarande A-lagstränaren handplockade försvararen till den spanska huvudstadsklubben och sedan dess har Raphael Varane tillhört A-lagstruppen.

Nu har mittbacken nått hundra A-lagsmatcher med Real, men flyttrykten om att exempelvis Atlético Madrids Jose Gimenez skulle vara på väg in till laget gör att Varane placeras i andra klubbar. Men om fransmannen själv får bestämma vill han stanna i Real Madrid.

 Nobbade Manchester United

Många storklubbar har påståtts vara benägna att betala stora pengar för att få mittbackens signatur på ett papper, men själv vill Raphael Varane inte flytta någonstans.

– Jag är tydlig med att jag ser min egen framtid i Real Madrid. Sen ändras saker och ting snabbt i fotbollens värld. Vill klubben att jag ska lämna kan jag inte göra så mycket, men jag vet i alla fall själv vad jag vill, säger den 23-årige mittbacken i en intervju med den spanska tidningen Marca.

Varane har tidigare nobbat ett bud från Manchester United och spel med sin gamla tränare Jose Mourinho med anledning till att han ser sin framtid i Real Madrid.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply