Pepe: ”Jag vill avsluta karriären i Real Madrid”

Pepe: ”Jag vill avsluta karriären i Real Madrid”

Ser sig själv lägga skorna på hyllan i huvudstadsklubben

Real Madrids mittback och klubbikon Pepe har ryktats vara nära att förlänga sitt kontrakt med klubben och spelaren själv säger nu att han kan se sig själv avsluta karriären i huvudstadslaget.

Real Madrids stadiga men kontroversiella mittback Pepe har under en tid ryktats vara nära att skriva på ett nytt kontrakt med La Ligajättarna. Den 33årige portugisen har spelat i Madrid sedan 10 säsonger tillbaka och är ansedd som något av en ikon i klubben. Han har gjort 217 matcher för klubben och är känd för sin något aggressiva spelstil som mer än en gång har väckt känslor och han är ganska van vid att bli visad det gula såväl som det röda kortet.

Det nya kontraktet med Real har ännu inte skrivits men den portugisiske försvararen har själv uttryckt sin önskan om att få stanna i Madrid och även få avsluta sin karriär i klubben. Försvararen sitter för närvarande på ett kontrakt som är inne på sitt sista år. Pepe har uttaat sig för programmet Cadena Ser’s El Larguero och har sagt att han själv inte har några intentioner om att lämna klubben.

– Jag skulle älska att avsluta min karriär i klubben, sade 33åringen.

– Jag är lycklig i Madrid, min dotter studerar här, för mig är det ett enkelt beslut. Jag har den här säsongen och jag är lycklig, jag är en väldigt positiv kille. Om jag kan ge mitt bästa, kan klubben se det och förhoppningsvis reda ut detta problemet, avslutade Pepe.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply