På väg bort – spelar Supercupen

På väg bort - spelar Supercupen

Modric nära lämna – med i Uefa Supercup

En av Real Madrids just nu största stjärnor, Luka Modric, kan vara på väg att göra som sin förre lagkamrat Ronaldo. Det vill säga lämna sin klubb för att gå till Serie A. Enligt uppgifter som Sky Sports återberättar så ska VM-finalisten från i sommar vara intresserad av att lämna Madrid för Milano och Inter.

Det är framför allt radiostationen Onda Cero och programmet El Transistor som kommer med informationen om en eventuell övergång. Modric är villig att lämna och under fredagen kommer hans agenter att träffa klubbledningen för att meddela om spelarens intentioner.

Real Madrid sägs enligt tidningen MARCA vilja övertyga Modric att stanna i klubben och förbättra kontraktet som Modric senast förlängde för drygt två år sedan.

Vill spela med landsmännen?

SE HÄR: Nordea Masters live stream

Men trots att kroaten nu är en nära en flytt från den spanska huvudstadsklubben så verkar han trots det vara med när Real Madrid ska möta huvudstadskollegan Atletico i Uefa Super Cup.

Frågan är ju dock om han startar eller inte. En petning, eller utebliven plats från startelvan, kan ju bekräfta de rykten om att han är nära en flytt. Samtidigt som en startplats kan ge bevis för att han stannar istället.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply