Pogbas mål – gå till Barcelona

bet365
Pogbas mål - gå till Barcelona

Manchester United-stjärnan vill lämna

Det har ryktats en hel del om var Paul Pogba kommer att spela i framtiden. Många utesluter nu att han kommer bli kvar i Manchester United. Det eftersom fransmannen uppges ha ”hjärtat inställt på att gå till Spanien”, skriver engelsk media.

Det är framför allt Daily Mail som kommer med uppgifterna om att Pogba fortsätter försöka gå till La Liga. Det har egentligen handlat om så väl Real Madrid som FC Barcelona. Det senaste mest om de sistnämnda.

För det är inte alls omöjligt att det blir en flytt till katalanerna. Även om transferfönstret är stängt i England så har Barca två veckor på sig att genomföra en affär.

Ville gå dit direkt efter VM

SE OCKSÅ: Nordea Masters TV-tider 2018

Samtidigt ska Barcas klubbpresident Josep Maria Bartomeu ha sagt i en intervju att det inte går att utesluta att Barcelona kommer värva en spelare till innan transferfönstret stänger. Något som inte kan tolkas som något annat än en indirekt hint att Pogba kan plockas in.

Det spanska transferfönstret stänger ju inte förrän den 31:e augusti, något som skiljer det brittiska fönstret år från och med den här säsongen. Skulle Barca därför köpa in United-stjärnan så kommer Manchester-laget inte hinna ta in någon ersättare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365