Modric: Ronaldo stannar i klubben

Modrid: Ronaldo stannar i klubben

“Ronaldo stannar i Real Madrid”

För Cristiano Ronaldos del så ser det ut som m att han kan vara på väg att ha gjort sina sista insatser i Real Madrid. Men samtidigt så kommer stjärnan i Kroatien VM trupp 2018, Luka Modric, och berättar om att portugisen kan stanna.

VM-äventyret fortsätter för Modric del, medan Ronaldo är ute ur bilden – något han kan även vara när det kommer till Real Madrid. För enligt många medier ska superstjärnan vara nära en flytt ifrån Los Blancos.

Men inte Modric. För när han pratar med AS så säger han så här:

– Vi får se vad som händer. Jag tror inte att han lämnar klubben, säger den kroatiske mittfältsstjärnan.

Letar hus i Italien

LÄS MER: Bäst betalda tränarna i VM 2018

Cristiano Ronaldo har för närvarande en och en halv fot utanför Real Madrid. Spelaren kommer inte överens med presidenten om ett nytt kontrakt då klubben inte vill betala vad superstjärnan kräver. Nu ska portugisen istället vara inställd på att lämna för spel på annat håll och det mesta tyder på att det blir Juventus.

Det är spansk press som under onsdagen skriver att Cristiano Ronaldo letar hus i Turin. Superstjärnan ska tillsammans med sin familj ha letat hus i den italienska staden under de två senaste veckorna och tankarna ska vara inriktade på spel i Juventus.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply