Uppgifter: Kevin Gameiro lämnar Atlético för spel i Valencia

Uppgifter: Kevin Gameiro lämnar Atlético för spel i Valencia

Gameiro till Valencia i sommar

Anfallaren som fått agera inhoppare bakom Antoine Griezmann och Diego Costa under den gångna säsongen har nu gjort sitt i Atlético Madrids tröja. Nu ska det nämligen stå klart med en flytt till Valencia under sommarens transferfönster.

Kevin Gameiro har totalt spenderat två säsonger i Atlético Madrid. Det blev bland annat en Europa League-titel för fransmannen men det har inte varit någon lätt sejour i den spanska huvudstadsklubben. Gameiro har mestadels fått agera inhoppare och backup i Diego Pablo Simeones lagbygge och nu kan han ha gjort sitt sista framträdande på Estadio Metropolitano i den rödvita tröjan.

Det är spansk press som skriver att Atlético och Valencia nu ska vara överens om en flytt för fransmannen i sommar. Gameiro flyttar därmed till sin tredje spanska klubb efter att tidigare tillbringat tre säsonger i Sevilla. Övergångssumman sägs ligga på 14 miljoner euro plus 6 miljoner i bonusar.

Flytten för fransmannen kommer dock inte att bli officiell än. Atlético Madrid väntar nämligen på att få in en ersättare innan man säljer 31-åringen till nordöstra Spanien. Det mesta tyder på att man kommer värva in Nikola Kalinic från AC Milan under de kommande veckorna och därefter ge Gameiro grönt ljus för att flytta till Mestalla.

Gameiro kom till Atlético Madrid sommaren 2016 för en summa på 30 miljoner euro.

Källa: MARCA.com

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365