Köper Real Madrid ny superstjärna?

Köper Real Madrid ny superstjärna

Cristiano Ronaldo ut – men ingen ny in?

Det har ryktats rejält om att Real Madrid ska värva in en ny superstjärna efter Cristiano Ronaldo. Men nu har klubben knappt 1,5 dygn på sig att fixa det.

Fast med tanke på den spanska huvudstadsklubbens trupp så behöver ju kanske ingen värvas egentligen. För här finns fortfarande storheter som Bale, Isco, Modric och många fler.

Samtidigt har målvaktsproblemet löst med den förre Atletico-spelaren Courtois. Men det ryktas fortfarande om att den förre Barca-stjärnan, nu i PSG, Neymar skulle vara på väg in i klubben. Det här har det pratats om sedan förra sommaren egentligen.

Kan återvända till Barca

LÄS MER: Finnkampen live stream

Samtidigt kan det komma att bli en flytt tillbaka till Barca igen. Neymar ska ha meddelat flera av Barcelona spelare att han vill återvända men att han ännu inte hört av sig klubbledningen. Kort innan Neymar lämnar för spel i Ligue 1 skrev han på ett nytt kontrakt med Barcelona. Han fick dock aldrig sign-on bonusen på 26 miljoner euro och valde att stämma klubbledningen på summan plus 8,5 miljoner euro. Det hela gör att relationen mellan superstjärnan och ledningen inte är den bästa, men att det hela kan lösa sig under de kommande 12 månaderna.

Spanska transferfönstret stänger kl 23 fredagen den 31:e augusti.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply