Iscos öde – kan lämna Real Madrid till sommaren

Mittfältsstjärnan ser ut att lämna den spanska storklubben

Real Madrids mittfältaren Isco har inte haft det lätt i den spanska huvudstadsklubben, och nu kan hans framtid komma att avgöras inom kort. Enligt spansk media kan det innebära att spanjoren nu får förlängt sitt kontrakt – eller att han lämnar till sommaren.

Isco värvades sommaren 2013 av Real Madrid från Malaga och sågs då som en av de största mittfältstalangerna i Europa. Det var dock svårt för den då 21-årige talangen att slå sig in i Real Madrids a-lag på grund av all stjärnglans.

Under ett längre tag ryktades det om att han hade gjort sitt i klubben och Manchester United uppgavs vara beredda att köpa loss honom. Nu ska mittfältarens framtid avgöras, och det ser ut att kunna bli en flytt.

Ställs inför ultimatum

Faktum är att Isco spelar nästan lika många matcher som Cristiano Ronaldo den här säsongen, men nu ställs Real Madrid inför ett ultimatum. Antingen förlänger man stjärnans kontrakt och ger honom en mer central roll i laget, eller så säljer man honom till sommaren.

Isco ska tidigare ha sagt att han stortrivs i Real Madrid och med sina lagkamrater, samt att han anser Madrid-laget vara den finaste klubben i världen. Dock vill han i dagsläget prioritera ordinarie a-lagsfotboll, vilket efter sommaren kanske blir i en annan klubb.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply