Chelseas Antonio Conte jagar trio – kan spendera för en miljard

Chelsea-tränaren vill värva från Real Madrid och Celtic

Antonio Conte uppges jaga tre spelare till sommaren, bland annat Real Madrids anfallare Alvaro Morata. Enligt Sky Sport kan det komma att spenderas stora summor från Chelsea den här säsongen då Conte har 100 miljoner pund att leka med.

Chelsea går som tåget just nu. I Premier League har de skaffat sig ett enormt försprång och med mindre än hälften av säsongens ligamatcher kvar har London-klubben redan nio poäng till godo till nästa lag. Värt att notera är att topp tre i Premier Leagues tabell just nu kommer från den engelska huvudstaden då tvåan i Premier League är Tottenham Hotspurs och trean Arsenal. I det racet, om Champions League-platserna är det dock  betydligt jämnare.

Vill utöka sitt försprång

Antonio Conte vill förstås fortsätta utöka sitt och Chelseas försprång och dominans i Premier League, och då kan det sluta i några större övergångar till sommaren. Enligt engelska Sky Sports ska Conte vara intresserad av att värva Real Madrids Alvaro MorataLondon-laget ser ut att kunna tappa Diego Costa till sommaren.

Dessutom vill Conte värva från Celtic och Southampton, var av det sistnämnda skulle innebära att de måste konkurrera mot ligakonkurrenten Liverpool. För båda klubbarna uppges jaga Saints-försvararen Virgil van Dijk, då spelare väntas lämna sin nuvarande klubb till sommaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply