Hazard avslöjar Real Madrid-flytt?

Hazard avslöjar Real Madrid flytt

Trea i VM – öppnar för flytt till Real Madrid?

Även Cristiano Ronaldo må vara till åren komna, så slog hans flytt från Real Madrid fortfarande ner som en riktig transferbomb. Nu ska dock Real Madrid svara med nya stornamn.

En av spelarna kan vara den belgiske stjärnan, som spelade bronsmatch i VM 2018 under gårdagen. I en intervju med L’Equipe i juni öppnade superstjärnan upp för en flytt till Estadio Santiago Bernabeu.

– Först och främst vill jag veta vad som kommer hända nästa säsong i klubben om tränaren kommer att fortsätta eller inte, säger Hazard och fortsätter:

– Real Madrid är en klubb som kan intressera mig. Alla känner till dem och vill de inte ha mig så kommer vi inte att prata med de. Vill de ha mig vet de vad de behöver göra.

Skulle passa bra in i laget

MER SPORT: Vinnarodds British Open

Han pratade efter matchen om hans framtid. Då sa belgaren att hans nuvarande klubb Chelsea får avgöra var stjärnan hamnar eller inte. Men att vet var han föredrar att gå om det skulle vara möjligt.

Sedan tidigare har Hazard varit öppen med att Real Madrid ska vara en klubb han är intresserad av att gå till. Vi får se var han hamnar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply