Cristiano Ronaldo tillbaka för Real Madrid

Cristiano Ronaldo tillbaka mot Real Madrid
bet365

Huvudtränare Zinedine Zidane bekräftar

Efter att ha missat det första semifinalmötet mot Manchester City så har Real Madrids tränare Zinedine Zidane nu bekräftat att Cristiano Ronaldo är frisk nog att kunna spela i returmatchen på Santiago Bernabeu.

Det är en extremt viktig match, där en biljett till Champions League finalen i Milano ligger i potten. Det står emellan Manchester City och Real Madrid, som kommer att möta antingen Atletico Madrid eller Bayern München i ett rafflande möte som avgör vilket lag som är bäst i Europa. Efter förra veckans match på Ethiad i Manchester så står det fortfarande 0-0, vilket betyder att allting avgörs på Santiago Bernabeu stadion i Madrid på onsdagskvällen. I det föregående mötet var Cristiano Ronaldo inte med, då han hade dragit på sig en lårskada och tvingades avstå matchen till fördel för att vila.

Metro rapporterar nu att tränare Zinedine Zidane har gått ut och förkunnat att Ronaldo kommer att kunna spela det andra semifinalmötet. Han har återvänt till träning med laget och med all förmodan kommer han även att vara med i startelvan imorgon. Däremot så är Karim Benzema uträknat inför onsdagens möte. Benzema drog på sig en skada under förra veckans match och byttes ut i halvlek och är fortfarande inte bra nog för att kunna spela.

– Ronaldo är 100%, Benzema är ute, svarade Zidane som svar på frågan angående de båda anfallarna.

Även försvarare Casemiro kan vara borta på grund av skada.

Mer Champions League på Silly Season Sverige:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply