Conte blir Real Madrids nye tränare?

Conte blir Real Madrids nye tränare

Conte tar över Los Blancos?

Det må ha varit en chansning att ta in Spaniens förre förbundskapten Julen Lopetegui – och nu kan han få sparken.

Efter en trög start för Lopetegui i Real Madrid är den förre Porto, och även spanske landslagstränarens, jobb nu hotat. Perez ska, enligt spanska uppgifter, redan vilja sparka basken. Men han ska ha övertalats att vänta lite, tack vare klubbens styrelse.

Men skulle Lopeteugi nu få gå, om han inte kan få ordning på resultaten, så ska Real Madrid redan ha en ersättare. Det är de italienska tidningarna Sportitalia samt etablerade Corriere dello Sport som skriver att den förre Chelsea-tränaren Antonio Conte ska vara ett hett namn på den listan för att ta över Marängerna.

Är i tvist med Chelsea

SE HÄR: Real Madrids stjärnlöner

Just nu är dock Antonio Conte i tvist med sin förra klubb Chelsea.  Att Antonio Conte tillslut skulle komma att lämna klubben har inte förvånat någon. Men däremot så lär den engelska huvudstadsklubben få betala mer än vad de hoppats på.

Efter att sparkat tränaren så ska nu Chelsea, med största sannolikhet, bli tvungna att betala en ersättning på nära 300 miljoner kronor. Något som Chelsea dock gått till domstol för att slippa betala.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply