Neymar tillbaka till Barcelona?

Neymar tillbaka till Barcelona

Barca köper tillbaka stjärnan – för rea-pris?

Det har pratats om en flytt till Real Madrid för den tidigare Barca-stjärnan, som just nu spelar i PSG.

Fast nu pratas det återigen om Neymar. Den brasilianske stjärnan uppges ha velat gå tillbaka till Barca, men det blev aldrig av. Under den här säsongen verkar det därför blir 100% PSG för brassen. Men samtidigt har flyttryktena till Real Madrid blossat upp igen.

Kort innan Neymar lämnar för spelade i Ligue 1 skrev han på ett nytt kontrakt med Barcelona. Han fick dock aldrig sign-on bonusen på 26 miljoner euro och valde att stämma klubbledningen på summan plus 8,5 miljoner euro. Det hela gör att relationen mellan superstjärnan och ledningen inte är den bästa, och därför inte vill gå tillbaka till Barca. En övergång till Real Madrid hade troligtvis gått på närmare 3 miljarder, har bland annat spanska Marca tidigare rapporterat.

Nya uppgifter om övergångssumman

SE OCKSÅ: Barcelona löner

Många tror att den rejäla övergångssumman, över en miljard mer än vad Barca själva betalade. Men nu kommer istället intressanta uppgifter från England.

Det är The Mirror som skriver att Paris Saint-German ska vara beredda på att släppa iväg superstjärnan, för rent av ett billigare pris än vad de sålde honom för. Dock inte med mycket. PSG köpte Neymar förra sommaren för 2,2 miljarder kronor, en summa som enligt The Mirror väntas hamna på strax över 2,1 miljarder istället.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply