bet365

Bekräftar: Real Madrid vill värva David Alaba

Bekräftar: Real Madrid vill värva David Alaba

David Alaba till Real Madrid?

Spelaren har kopplats ihop med flera av Europas största klubbar. Nu bekräftar spelarens pappa att Real Madrid vill få till en affär.

Det verkar som att David Alaba finns i Real Madrids planer för den kommande sommaren. I alla fall om man ska tro på vad spelarens pappa säger i en intervju med spansk press. Det är i en intervju med tidningen Diario AS som den österrikiske spelarens pappa uttalar sig om intresset från den spanska huvudstadsklubben.

– Alla vet att Real Madrid verkligen är intresserade av att värva David. I detta nu kan jag dock inte säga något. Vi får se vad som händer under sommaren. Detta är inte rätt tillfälle att prata om vilka lag som är intresserade av honom. Intresset från Real Madrid är dock något som funnits länge och alla vet om det. Det är ingen hemlighet och just nu kan jag inte säga något mer. Vi får vänta tills säsongen är över för att se vad som händer, säger spelarens pappa tillika agent.

David Alaba sitter på ett kontrakt med Bayern München som binder honom till klubben till och med 2021. Det är oklart hur mycket en affär skulle vara värd men enligt rykten kan Alaba komma att kosta drygt 60 miljoner euro.

Missnöjda med Theo Hernández

En av anledningarna till att Real Madrid är ute efter en vänsterback är för att man inte är nöjda med värvningarna från sommaren 2017. Man hämtade då in Theo Hernández för drygt 30 miljoner euro från Atlético Madrid men spelaren har inte alls nått upp till den nivå som marängerna hoppats på och nu kan man istället sikta in sig på att knyta till sig David Alaba.

Totalt har det endast blivit 1094 minuter denna säsong i den vita tröjan för fransmannen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply