Bale högt upp på Uniteds önskelista

Baöe högt upp på Uniteds önskelista

Trots stjärnstatusen – nära lämna Real Madrid?

Efter att Cristiano Ronaldo lämnade Real Madrid var det många som trodde att Gareth Bale skulle stanna för att bi storstjärnan – men nu kan han vara på väg bort.

Det beror framför allt på att Real Madrid inte lyckats prestera alls på planen, något som få gått miste om.

Då passar även Manchester United på att försöka värva in superstjärnan. Enligt bland annat Sky Sports ska United och Mourinho ha walesaren högst upp på sin önskelista.

Spricka mellan Madrid och Bale?

LÄS MER: Real Madrids höga löner

Det är långt från frid och fröjd i Real Madrid just nu. Man har inte vunnit på sina fyra senaste matcher och stämningen i omklädningsrummet är inte den bästa. Nu kommer nya uppgifter om att det även är spänt mellan Gareth Bale och Real Madrids klubbledning. Detta då walesaren ska ha satt sina egna intressen före klubben i samband med de senaste skadeproblemen som storstjärnan haft.

På torsdagsmorgonen kommer uppgifter om att Real Madrid ska vara rejält irriterade på walesaren. Det är tv-kanalen Telemadrid som avslöjar det hela. Anledningen ska vara att 29-åringen valt att åka till landslagssamlingen fastän han är skadad. Bale ska ha känningar men ska inte ha stängt dörren helt till att delta i Wales matcher under landslagsuppehållet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply