Jordi Alba på väg att lämna

Jordi Alba på väg att lämna

Barca-försvararen nära nytt kontrakt?

Det har funnits en hel del intresserade klubbar av den spanska landslagsmannen – men nu verkar det som om Alba stannar i Barcelona.

Jordi Alba är en spelare som varit i klubben under en längre tid. Barcelona har som plan att förlänga spelarens kontrakt inom de kommande månaderna men för tillfället går det trögt. Det är först och främst tränaren Ernesto Valverde som är prioritet för klubben då man inte vet vad tränarens planer är efter säsongen 2018/2019 och därefter kommer man att ta en titt på Albas framtid.

Nu kommer tidningen Mundo Deportivo med uppgifter om spelarens framtid. Enligt den Barcelonabaserade tidningen kommer november att vara en nyckelmånad för förhandlingarna mellan spelaren och FC Barcelona.

Spelarens kontrakt går ut sommaren 2020 och inkluderar en utköpsklausul på 190 miljoner euro.

PL-klubbar intresserade – men vill stanna i Barcelona?

SE OCKSÅ: Barcelonas löner

Det har alltså funnits flertalet klubbar, enligt Spanska Mundo Deportivo, som varit intresserade. Inte minst lag från Premier League. Men samtidigt som det ryktats om det här verkar ytterbacken vara intresserad av att stanna i Katalonien.

Enligt rapporter från den Barcelona-baserade tidningen Sport så kommer Barca vara överens om ett nytt kontrakt. Några detaljer finns dock fortfarande inte att ta del av.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply