Ancelotti vill ha Modric, Kroos och Bale

bet365
bet365

Luka Modric, Toni Kroos och Gareth Bale kan värvas av Bayern München

Carlo Ancelotti presenterades för drygt en vecka sedan som ny tränare för Bayern München till nästa säsong. Hans första värvningar vill han ska komma från Real Madrid och det ska vara Luka Modric, Toni Kroos och Gareth Bale.

Real Madrid är inte kända för att behålla tränare under en längre tid utan man väljer istället att sparka sina tränare om laget inte vinner både ligan och Champions League. Så blev fallet för Carlo Ancelotti i somras när han fick lämna klubben för att se sin plats ta över av Rafael Benitez.

Ancelotti har därefter gått klubblös och njutit av sin ledighet. Det gjorde han i alla fall fram tills den 20:e december då han presenterades som Bayern Münchens nya tränare. Han kommer dock inte ta över laget förens i juli då Pep Guardiola lämnar sin post. Ancelotti har, trots att han inte har tillträtt positionen, sett ut sina tre första värvningar.

Trio från Real Madrid

De tre spelarna han har ställt in siktet på är Luka Modric, Toni Kroos och Gareth Bale. Denna trio var tre av hans absoluta favoriter i Real Madrid och han vill värva trion för att fortsätta dominera i Europa likt Bayern gör för tillfället.

Det är Marca som kommer med dessa uppgifter men man avslöjar inte hur mycket det skulle kosta att köpa loss kroaten, tysken och walesaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365