Ancelotti till attack mot Real Madrid

Carlo Ancelotti kritiserar Real Madrid-presidenten

Säger i en intervju me Corriere della Sera att tiden i Real Madrid kunde varit längre, men att klubbledningen sparkade honom då han inte vann titlar.

Efter att Carlo Ancelotti fått sparken från Real Madrid tidigare år har italienaren tagit ett sabbatsår för att vila upp sig inför nästa säsong, då han enligt sin assistent vill ta över ett storlag

Avskedet från Real Madrid i somras ansågs av många vara felaktigt då den italienske tränaren bland annat tog laget till sin tionde Champions League-titel, men klubbledningen tog beslutet att sparka den gamle AC Milan-tränare som hann vara i klubben under två säsongen innan Real Madrid meddelade att han var tvungen att lämna. Nu berättar huvudpersonen själv om hur situationen var och varför han tillslut fick sparken.

– I Real Madrid sparkade mig för jag inte vann någon titel det sista året. Jag hade kunnat vara kvar i klubben i fem år men det är så deras filosofi är. Den tionde Champions League-titeln gjorde att jag fick stanna ytterligare ett år, men sen tog det slut.

Tränaren blev även frågad om Milans nuvarande situation och vad som fattas för att man återigen ska bli en toppklubb.

– Milan saknar den där riktiga glöden, men det gäller att inte förlora självförtroendet. Det är viktigt att ge tränarna tid att komma in i klubben och sätta sin prägel på laget. Seedorf och Inzaghi? Det enda som de inte haft med sig har varit resultaten, de har inte gjort Milan något ont.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365