”Benítez får lämna vid förlust”

bet365

Rafael Benítez kan lämna Real Madrid

Enligt uppgifter till Atresmedia kan Real Madrids tränare få lämna bänken efter endast ett par månader om man skulle förlora mot Paris Saint-Germain i Champions League.

Rafael Benítez har inte inlett säsongen särskillt bra, med Real Madrid-ögon och vid flera tillfällen har spanska medier skrivit om att spelarna har tappat förtroendet för tränaren.

– Klubbledningen säger att han måste ta sex poäng i matcherna mot PSG, och denna gång finns det inget tålamod. Ingen kommer att vara rätt för att höja tonen och ta beslut efter gruppspelet. Skulle man inte vinna någon av de två matcherna mot Paris Saint-Germain i Champions League kommer Benítez resväskor att vara packade och klara, det finns inget tålamod längre, menar flera journalister i tv-programmet El Chiringuito de Jugones.

Det är inte bara resultaten som har gjort att Benítez är nära att behöva lämna klubben. Många av spelarna i laget ska störa sig på tränarens sätt att agera, både i matcher och på träningar. Vissa att de har rätt att klaga, andra inte, menar man.

Ska haft diskussioner med Sergio Ramos

Benítez ska efter en tids negativitet ha samtalat med lagkaptenen Sergio Ramos för att försöka lösa situationen. Några av anledningarna till att spelarna stör sig på Benítez ska vara på grund av han sätt och träna. Spanjoren ska vid flertalet tillfällen bland annat ha försökt berätta och visa för några av lagets bästa frisparksskyttar hur man ska slå till bollen. Detta har bildat irritation i det vita lägret som i helgen spelade 1-1 i Madrid-derbyt mot Atlético Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365