bet365

Officiellt: Gary Neville har fått sparken

Officiellt: Gary Neville har fått sparken
bet365

Bekräftas på officiella hemsidan

Gary Neville har fått sparken och är inte längre tränare för Valencia, skriver klubben på den officiella hemsidan. 

Under den senaste tiden har det ryktats om att Gary Nevilles Valencia-jobb hänger löst. Nu är det bekräftat att det är mer än bara rykten. På sin officiella hemsida avslöjar Valencia att Gary Neville inte längre har huvudansvaret över klubbens spelartrupp.

– Valencia FC har idag beslutat att Gary Neville inte längre är klubbens tränare. Efter långa funderingar har klubben valt att göra en förändring, då man anser att det är det bästa för att klubben ska gå framåt. Vi tackar Gary för hans insatser hos Valencia och önskar han all lycka till i framtiden, skriver Valencia i ett officiellt uttalande på sin hemsida.

Neville lämnar Valencia efter mindre än fyra månader som klubbens tränare. Han har inte lyckats vända på skutan, då laget för tillfället ligger på plats 14 i La Liga-tabellen.

Samtidigt som det bekräftats att Neville får lämna Valencia avslöjar även klubben att man redan har hittat engelsmannens ersättare.

– Klubben har idag anställt Pako Ayestaran som huvudtränare för resten av säsongen.

Den nya huvudtränaren har en god relation till Valencia. Ayestaran var assisterande tränare i klubben mellan 2001 och 2004, då man vann La Liga två gånger och UEFA-cupen en gång.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply