Officiellt: Benfica förlänger med Jonas

Jonas stannar i Benfica till 2018

Brasilianaren som kom till klubben inför förra säsongen har nu skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över de tre kommande åren.

2014 kom Jonas från Valencia i la Liga till SL Benfica Portugal och har sen dess stått för flera viktiga mål i den rödvita tröjan. Nu väljer spelaren att förlänga kontraktet med klubben och till Benfica TV berättar han att alltid haft intentionen att förlänga sitt kontrakt med de regerande ligamästarna.

– Jag är väldigt glad över att vi har kommit överens om en förlängning av kontaktet, För min del var det inte svårt att ta beslutet om att förlånga då jag känner att jag har kommit in i laget och är nöjd. Minaa intentioner har alltid varit att fortsätta i Benfica och jag är glad över att ha kunnat uppfylla min önskning, berättar han.

Jonas har under tiden i Benfica gjort 34 mål och säger i samma intervju att han är lycklig i klubben och att han vill tacka hela laget som hjälpt honom att anpassa sig.

 

– Jag är lycklig i klubben och att förlänga gör mig lugn och ger mig stabilitet i livet. För mig är det viktigt att bära en tröja som betyder så pass mycket som Benfica. Att vi jag kommer stanna i klubben i ytterligare två år har gjort både mig och min familj glad. Jag trivs väldigt bra i Benfica.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365