Diego Simeone: ”Det gör ont att se”

Diego Simeone: ”Det gör ont att se”

Simeone angående avskedandet av kollegan

Atletico Madrids tränare Diego Simeone säger att det gör ”ont” att se en kollega bli sparkad, efter att rivalen men likväl tränarkollegan Rafael Benitez blev avskedad från sin post som tränare för Real Madrid tidigare i veckan.

Atletico Madrids tränare Diego Simeone säger att det gjorde ont när han fick höra om Real Madrids beslut att sparka tränaren Rafael Benitez enligt Goal. Benitez sparkades av klubbens president Florentino Perez på måndagen efter bara 18 La Liga matcher som tränare på Santiago Bernabeu. Atletico leder tabellen och har en 4-poängs ledning över sina kämpande lokala rivaler, som sitter på en tredjeplats. Atletico vann mot på Levante på lördagen. Benitez kunde tyvärr inte matcha det resultat och misslyckades med att vinna i Valencia följande natt, vilket resulterade i hans avgång och Zidane som trädde in i hans ställe. Simeone var besviken att se Benitez avlägsnad och önskade honom allt gott, samtidigt som han även gratulerade efterträdaren Zinedine Zidane till det nya jobbet.

– När en tränare, oavsett vem, sparkas så är det inte bra för någon av oss, det gör ont, säger Simeone till reportrarna.

– Du måste bara acceptera det för det är en del av spelet. Jag önskar allt väl till coachen som kommer in och all styrka till coachen som är på väg ut avslutar Simeone.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply