La Liga-konkurrenterna ute efter Mustafi

Shkodran Mustafi i Valencia jagas enligt uppgifter av två stycken La Liga-konkurrenter efter sin fina säsong han har haft.

Förra sommaren värvade Valencia Shkodran Mustafi från Sampdoria för ett litet nybygge. Tysken hade precis vunnit VM och fick väldigt mycket speltid hos den spanska klubben första säsongen. Det blev succé direkt och som mittbackskollega med Nicolas Otamendi hjälpte de Valencia att tillslut sluta på en fjärdeplats i La Liga. Nu uppger Football España att två stycken spanska rivaler är ute efter 23-åringen.

Agenten bekräftar intresset

Enligt Football España är det Mustafis agent som har bekräftat att både Barcelona och Real Madrid är intresserade av att värva mittbacken. Både Barca och Real ska enligt uppgifter jaga en mittback och efter Mustafis succésäsong är det inte konstigt att båda La Liga-jättarna är intresserade av honom, ett intresse som tyskens agent bekräftar.

– Ja, det finns en förfrågan från Real Madrid och en från Barcelona till vintern, eftersom Barca inte får värva i sommar, säger Mustafis agent enligt Football España.

Men eftersom 23-åringen kom till Valencia för bara en säsong sedan så har han fortfarande fyra år kvar på kontraktet. Det betyder att om inte Mustafi verkligen vill lämna så kommer den spanska klubben antagligen inte släppa honom så enkelt. Dock vet vi att både Real Madrid och Barcelona har pengar så det räcker och blir över så ett alldeles för högt bud som är omöjligt att motstå är nog inte omöjligt att någon av klubbarna lägger. Vad som händer med Shkodran Mustafi sommar återstår att se.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply