Valdés till Real Madrid?

bet365

Daily Star skriver idag att Víctor Valdés kan skriva på för Real Madrid nästa säsong.

Under måndagen kom ett väldigt överraskande rykte från England. Enligt Daily Star ska Real Madrid vilja ersätta Iker Casillas med antingen Petr Cech från Chelsea eller Víctor Valdés från Manchester United. Dock är den sistnämnde inte lika aktuell som Cech på grund av sitt förflutna i Barcelona. Tidningen skriver dock att möjligheten finns och att man kommer att göra ett försök att värva spanjoren som reservmålvakt till nästa säsong. Flera rykten säger att Casillas kommer att lämna La Liga för att skriva på för ett lag i MLS samtidigt som Keylor Navas kommer att bli förstamålvakt i den spanska huvudstadsklubben. Som andramålvakt vill man då ha in Valdés som man anser är perfekt för just den positionen. Váldes börjar bli till åren och skulle troligen nöja sig med en bänkplats men frågan är om han hade gjort det i Barcelonas värsta rival Real Madrid. Ryktet får ses som osannolikt men inte omöjligt.

ESPN rapporterade även för ett par månader sedan att Váldes även kan flytta till antingen MLS eller till Kina för att avsluta sin karriär utanför Europa samtidigt som han tjänar en väldigt bra lön.

Váldes kom till Barcelona 1992 där han spelade ett år innan han flyttade till Tenerife där han spelade tre säsonger. 1995 flyttade han tillbaka till FC Barcelona och spelade där i 12 år innan han skrev på för Manchester United förra året.

Målvakten har kontrakt med Manchester United till och med 30 juni 2016.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365