bet365

Uppgifter: Manchester City värvar Claudio Bravo

bet365
Uppgifter: Manchester City värvar Claudio Bravo

Barcelonamålvakten till Premier League

Manchester City, som har ryktats vara sugna på att byta ut förstemålvakten Joe Hart, har kopplats ihop med en transfer för Barcelonas andremålvakt Marc-Andre ter Stegen men nu är det istället förstemålvakten Claudio Bravo som rapporteras vara på väg inom de kommande timmarna.

Manchester City har haft en galen sommar bakom sig. De har redan färdigställt åtta stycken värvningar i form av John Stones, Ilkay Gundogan, Nolito, Aleksandar Zinchenko, Aaron Mooy, Leroy Sane, Gabriel Jesus och Marlos Moreno, och det ser ut som att fler spelare kan vara på väg in. De senaste ryktena har sagt att målvakten Joe Hart ser ut att vara på väg bort från klubben, med en vedervärdig insats i EM 2016 för Englands del och en del svårigheter att prestera emellanåt. Tidigare rapporter har sagt att tränare Pep Guardiola är intresserad av Barcelonas andremålvakt Marc-Andre ter Stegen, då den unge tysken målvakten spelar som en ”sweeper keeper” vilket är exakt det som Guardiola är ute efter.

Enligt TMW så skall dock så inte vara fallet, utan Guardiola sägs vara nära att slutföra transfern av Barcelonas förstemålvakt, Claudio Bravo. Enligt TMW så skall klubben och målvakten ha kommit överrens om de personliga villkoren och Bravo skall vara redo att åka till Manchester för att undergå en medicinsk undersökning på Etihad Stadion inom de närmaste timmarna.

Den 33årige målvakten skulle då med stor sannolikhet ersätta engelsmannen Joe Hart, som lämnades utanför startelvan under gårdagens öppningsmatch av Premier League, där City mötte Sunderland.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply