Uppgifter: Gabi förlänger med Atlético Madrid

bet365
Uppgifter: Gabi förlänger med Atlético Madrid

Gabriel Fernández stannar i Atlético Madrid

Enligt spanska media kommer Atlético Madrids lagkapten att förlänga sitt kontrakt med den spanska huvudstadsklubben till och med sommaren 2018.

Vid lunchtid på fredagen stod det klart att Atlético Madrid möter Bayern München i åttondelsfinal i UEFA Champions League. Det spanska huvudstadslaget som börjar på hemmaplan den 27 april slog ut FC Barcelona i kvartsfinalen och nu kommer en positiv nyhet för de rödvita supportrarna.

Enligt spanska Diario AS kommer Atlético Madrids lagkapten Gabi förlänga sitt kontrakt med den spanska huvudstadsklubben till och med sommaren 2018, ett kontrakt som förlängs med en säsong. Tidningen skriver även att spelaren ska ha berättat om överenskommelsen för sina lagkamrater och att det endast fattas en underskrift för att mittfältaren ska göra sin elfte säsong i den rödvita tröjan.

På planen är spelaren Diego Pablo Simeones förlängda arm och är en av kaptenerna tillsammans med Tiago och Fernando Torres.

Var på väg till Kina 2015

Sommaren 2015 erbjöd kinesiska Guangzhou Evergrande spanjoren ett kontrakt över tre säsonger med en lön på 23 miljoner euro, men svaret blev nej, något som spelaren själv bekräftade för Radio MARCA.

– Jag flyttar inte från Atlético, sa spelaren som fyller 33 år i sommar.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply