Uppgifter: Deulofeu nära spel i Napoli

Uppgifter: Deulofeu nära spel i Napoli

Napoli allt närmre Deulofeu

Anfallaren som inte finns med i Ernesto Valverdes planer kommer lämna kluben inom kort. Det har pratats om flera olika klubbadresser men nu ser det hela ut att bli klart.

Gerard Deulofeu har inte haft en lätt till i FC Barcelona. Anfallaren som spelat i både Everton och AC Milan innan han köptes tillbaka av spanjorena under sommaren 2017 kommer allt närmre en flytt. Italiensk press rapporterar nämligen att anfallarens agenter haft ett möte för en övergång.

Det är tv-kanalen RAI 1 som kommer med uppgifter om att Deulofeu närmar sig spel i Napoli. De italienska serieledarna ska redan ha haft ett möte med Deulofeus agent för ett par dagar sen och nu ska en övergång endast vara en tidsfråga.

23-åringen sitter på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2019. Prislappen för en övergång ligger på 18 miljoner euro plus två miljoner i bonusar.

Uppgifter- Deulofeu nära spel i Napoli

Vill även värva Denis Suarez

Det är inte bara Deulofeu som finns på Napolis radar. Klubben ska även vara intresserade av att knyta till sig en annan Barcelona-spelare, nämligen Denis Suarez. Spelaren från Galicien finns inte heller med i Valverdes trupp inför kvällens cupmatch och en flytt kommer allt närmre. Här är det Corriere Dello Sport som kommer med uppgifterna.

SE ÄVEN: Officiellt: Stjärnan klar för Barcelona

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply